ODLAZAK U BIZOVAČKE TOPLICE 01.07.-12.07.2024.-Umirovljenici Ernestinova i Antunovca

U periodu kroz 10 dana, od 01.07.-12.07.2024.g. , radnim danima kroz dva tjedna, a po našem već starom običaju i ove godine smo proveli svakodnevno po 5 sati u Termama Bizovačke toplice.

U jutarnjim satima  autobus s umirovljenicima Antunovca, kupi nas na stajalištima kod Tifona i kod Pošte, gdje nastavljamo preko Ivanovca  i  Čepina prema Bizovcu.  U 10 sati smo već u bazenima. Lagano opuštanje, plivanje, hidro masaže, valovi na vanjskim bazenima. U međuvremenu se družimo, razgovaramo, popije se kavica, nešto pojedemo. Uspjeli smo i vježbati dva puta po pola sta s fizioterapeutom, što nam znači puno za zdravlje. Pričama i druženjima nikad kraja, vrijeme brzo protekne. Polaznici su platili 8,00 e dnevno ulaznice. Prijevoz autobusom smo financirali iz sredstava Osječko baranjske Županije dobivenim na natječaju za Udruge.

Zadnji dan smo imali ručak u Villi Valpovo po izboru ( četiri menija).  Po povratku smo i zapjevali u autobusu. Prisjetili se starih pjesama i razišli u dobrom raspoloženju.